088 - 88 50 050 contact@samenwerktbeter.com
Selecteer een pagina

over ons

wij zijn samenwerkende professionals die op basis van dezelfde kernwaarden kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bieden op het gebied van verzuim, veiligheid, inzetbaarheid en vitaliteit
contact

wie we zijn

en hoe we werken maakt het verschil

SAMEN is in februari 2020 opgericht door Brigitte Filippini-Santegoeds en Peter Lohman vanuit de wens om samen te werken en de ambitie om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de ‘gezondheid van bedrijven’.

Dat doen zij door op basis van partnership met de klant, continue aandacht te besteden aan de gezondheid en welzijn van medewerkers. Ze werken samen met ervaren professionals uit hun netwerk om organisaties van A tot Z te kunnen bedienen op het gebied van bedrijfsgezondheid.

Peter is vanaf 1990 werkzaam als bedrijfsarts, oorspronkelijk in loondienst en vanaf 2008 als zelfstandige. 
BIG registratienummer 19029799801

Brigitte heeft een HR achtergrond en is vanaf 2005 werkzaam als zelfstandig adviseur en coach. Tevens is zij opgeleid als register case & care manager | Rccm® en werkzaam als Adviseur Vitaliteit, Inzetbaarheid & Verzuim

onze kernwaarden

vormen de basis voor onze dienstverlening

Coffee Bean

persoonlijk

Wij hechten aan een persoonlijke relatie met onze klant. We komen altijd eerst bij u langs zodat u weet wie wij zijn en wij u en uw bedrijf kunnen leren kennen.

Omdat wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht nemen wij écht de tijd voor u en uw werknemers. Het eerste spreekuur is bij ons daarom daadwerkelijk een spreek-uur.

Ieder van ons neemt persoonlijk verantwoordelijkheid voor zijn of haar deel van de samenwerking. Wij vinden dit belangrijk en verwachten dit van elkaar en van de ander.

Coffee Bean

deskundig

Wij hebben kennis van zaken; onze professionals zijn allemaal vakkundig, gecertificeerd en beschikken over ruime en brede werkervaring binnen diverse bedrijfstakken.

Het up-to-date houden van onze kennis en kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel. Daar besteden we regelmatig tijd en aandacht aan.

Wij delen onze kennis ook graag met u zodat ook binnen uw organisatie deskundigheid bevorderd wordt.

Coffee Bean

dichtbij

Met locaties in Valkenswaard, Eindhoven en Helmond zitten we altijd in de buurt en we komen ook graag naar u toe.

Wij kennen de regionale arbeidsmarkt en werken met gerenomeerde lokale samenwerkingspartners die onze kernwaarden delen.

Wij stemmen af en zoeken naar aansluiting bij u en uw vraagstukken want ook daarin willen wij graag dicht-bij zijn.

vragen of contact?

laat hiernaast een bericht achter of bel naar 088 - 88 50 050

contact@samenwerktbeter.com

KvK:  77377192

Nieuw veld

7 + 15 =