088 - 88 50 050 contact@samenwerktbeter.com

Spreekuren
Wij zijn voornemens om vanaf juni een voorzichtige start te maken met het houden van fysieke spreekuren op onze spreekuurlokatie in Valkenswaard. Uiteraard zullen wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM en zorgvuldig uitvragen of er klachten of omstandigheden spelen die een fysiek spreekuur onmogelijk maken.

Medewerkers met symptomen
Het is belangrijk dat u als werkgever uw medewerkers informeert over wat ze moeten doen als ze symptomen (verkoudheid, keelpijn, koorts, benauwdheid, hoesten) ervaren. Uitgangspunt hierbij is dat ze weten dat ze in dat geval thuis moeten blijven, telefonisch contact kunnen opnemen met hun huisarts als de klachten toenemen en met u in overleg treden om verdere werkafspraken te maken.

Kijk altijd op de website van het RIVM voor de laatste informatie en op de website van de Rijksoverheid vindt u ook antwoord op veelgestelde vragen.

Werktijdverkorting
Als u ten gevolge van het coronavirus minder werk verwacht waardoor u gebruik wilt maken van Werktijdverkorting dan verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid. U komt hiervoor wellicht in aanmerking indien u de komende 2-24 weken minstens 20% minder werk mag verwachten.

Share This