088 - 88 50 050 contact@samenwerktbeter.com

Ook nu we opnieuw in lichte lockdown zijn geven wij er de voorkeur aan (waar mogelijk) fysieke spreekuren uit te voeren omdat wij daarvan de meerwaarde zien. Uiteraard zullen wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM en zorgvuldig uitvragen of er klachten of omstandigheden spelen die een fysiek spreekuur onmogelijk maken.
In dat geval wijken we uit naar een web consult of een telefonisch consult.

Medewerkers met symptomen
Het is belangrijk dat u als werkgever uw medewerkers informeert over wat ze moeten doen als ze symptomen (verkoudheid, keelpijn, koorts, benauwdheid, hoesten) ervaren. Uitgangspunt hierbij is dat ze weten dat ze in dat geval thuis moeten blijven, telefonisch contact kunnen opnemen met hun huisarts als de klachten toenemen, zich kunnen laten testen en met u in overleg treden om verdere werkafspraken te maken.

Kijk altijd op de website van het RIVM voor de laatste informatie en op de website van de Rijksoverheid vindt u ook antwoord op veelgestelde vragen.

Werktijdverkorting
Als u ten gevolge van het coronavirus minder werk verwacht waardoor u gebruik wilt maken van Werktijdverkorting dan verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid. U komt hiervoor wellicht in aanmerking indien u de komende 2-24 weken minstens 20% minder werk mag verwachten.

Share This